Vakitsizlikten ve Nakitsizlikten Şikayet Yok.

BERBAT BİR İNTERNET ALIŞVERİŞİ

 Singer Çalışma Ünitesi

Şu sıralarda imalat yoktu.
Burada görünen Singer'in çalışma ünitesinden, Ticaret Merkezi diye bir internet alışveriş sitesinden aldım. Sitede Singer bayi olduklarını 24 saatte ürün kargoya verdiklerini belirtmişler. O gelsin rahat rahat çalışırım diye düşünüyordum. 4x24 saat oldu hala benim ürünlerin kargo bilgisi yok. Aradım. Singer'in elinde yokmuş 552 sipariş verdik fabrikaya 551 yollamışlar. Şöyledir böyledir 551 verelim. İyice tepemi attırdılar. 551 almak isteseydim onu alırdım dedim 552 almazdım. Önümüzdeki pazartesi salı temin edebileceklerini söylediklerinde, alışverişimden 9 gün sonra olmasına rağmen peki dedim olur. Diğer ürünü sordum oda yokmuş hatta imalattan kaldırıldığını söylediler ürünün. Aynı markanın eşdeğer başka bir ürününü verin o halde dedim. Biz o markayı satmıyoruz dediler. Satmadığınız ürünü internete neden koyuyorsunuz? diye sorduğumda önceden satıyorlarmış. Ne mide bulandırıcı bir durum. Siparişi iptal ettirdim. En son bankamla görüştüğümde hesabıma para iadesi yapılmamıştı. Firmayla görüştüğümde 24-48 saat içinde dedi. Bankaya itiraz ettiğimde sonuçlanması 90 günü bulurmuş. Umarım yok malların satıldığı bir sitede param yok olmaz ve iade için beni uğraştırmaz.
Ben ürünü görerek dokunarak alan insanlardan değilim. Vakitsizlikten çorabımı bile internetten alırım. Siparişi iptal ettirdikten 15 dakika sonra başka bir firmadan üniteyi telefonla sorarak aldım. Ertesi sabah getirdiler koydular salona. Resimde görülen renk çok açık Wenge rengi bu şekilde koyu. Çok kullanışlı, widalara ve mobilyasını bakarak söylüyorum oldukça sağlam birşey. Hoşluk konusuna gelince çok hoş ama kulplarını görmezseniz. Kulpları berbat. Aliminyum boruyu bükmüşler kulp yapmışlar :( En kısa zamanda (bayram sonrası) değiştireceğim kulplarını.

Bu 552 yer açma sırasında çıkan işlerden dolayı imalata ara verdim ama bir sürü imalat projesi çıktı. Yakında zihni sinire procelerimle rakip olabilirim :P

DİKİŞ MAKİNESİ AKSESUARLARI

İmalat aşamasnda bana yardımcı olacak malzemelerin temini için nihayet çakma olmayan (senelerdir singer servisi sandığım yer servis değilmiş) bir singer servisi buldum. Bol miktarda iğne , bir kaç çeşit ayak, mekik, makinanın kırılan gerginlik ayar düğmesini vsleri aldım. Koca bir çuval elyaf, çanta, yatak örtüsü vs için dikilmelik elyaf, masa kaplamak için dcfix, ..... bilumum çalışma malzemem hazır.
Bende hazırım.
Vakitsizlikten ve nakitsizlikten şikayet etmeyeceğim, imalata geçeceğim.

4 comments:

Seyyah said...

Bu çetrefilli işlere çok üzülüyorum.Sırf bu tipler yüzünden internetten bişey alamıyorum.En kısa zamanda bu korkumu yenmeliyim derken yazını okudum benim açımdan da gayet üzücü oldu :)

Unknown said...

bende internetten çok sık lışveriş yaparım ve en memnun kaldığım ve ilk o siteye baktığım yer hepsiburada.com dur hem uygun fiyatlar hem hiç bir sorun çıkartmadılar en az 4yıldır ben eşimde 7yıldır filan oradan alıveriş yapıyos tavsiyee ederim bu can sıkıcı olaylar insanın sabrını zorluyor inş en kısa zamanda para hesabınıza yatar

bahar yorgun said...

inşallah kısa zamanda sorun çözülür gerçekten sıkıcı bir durum. güzel haberlerini ve işlerini bekliyoruz arkadaşım :))

Unknown said...

Seyyah gerçekten bu firma çetrefilliymiş. Az önce bankayla görüştüm henüz bir iade yapılmamıştı. Bilinmedik firmalardan almak bu tarz problemleri doğuruyor yoksa internetten sürekli alışveriş yapoyorum çoraplarımı pentiden, çamaşırlarımı ayyıldızdan, ıvır zıvırları koçtaştan, mudodan, koltuğa varıncaya kadar hepsiburadadan alıyorum. Ara sıra aksaklıklar oluyor ama normal aışverişlerdede oluyor o... Ciddi anlamda eski bascuda yeni bidolu comla olmuştu.
Ayliz cidden zorluyor. Hepsi burada benim içinde en doğru alışveriş yerlerinden birisi. Hepsiburadanın arkasında doğan grubu var.
Baharcım inşallah canım yatar. Birazdan bankaya itiraz dilekçesi fakslıycam. Yarında arar firmayı açarım bayramlık ağzımı. Bazı şeyler güzellikle hallolmuyorsa çirkefleşmek gerek.