Oyun Halısı

Yapım  Aşamaları



yeşil boruların nasıl kaplandığına şuradan bakabilirsiniz.

Alt matı için içinde elyaf olan kapitone kullanabilirsiniz yada bizzat siz elyaflayıp yorganlayabilirsiniz. Bebeğin zeka gelişimine katkıda bulunsun diye ben kareli bir zemin kullandım. İlerleyen zamanda borular kaldırılıp içindeki renklerden yine yumuşak kare küp dikdörtgen yaparım diye..

Köşelerini borular kaymasın diye kareleri ikiye katladım dışa gelen iki kenarı diktim. Boruları taktığımda çocuk gibi içine girip taktığım oyuncakları salladığımda
devrilme oluyordu.. Devrilme olmayacak şekilde nasıl yaparım derken netteki oyun halılarına baktım. ortasından boru geçecek şekilde çiçek yaptım. sağlamlığını test ettim. Bebek içinde oynarken asılıyo. pat pat vuruyo, yakaladığını ağzına götürmeye çalışıyor.... bütün bunları ben koca bebek test ettim. Bebişimizle de kısmen onayladım.





Kurdeler boş kalmasın diye ev, balık, yelkenli, plastik çıngırakları polarla kaplama, şu an aklıma gelmiyor ama oyuncaklar yaptım. Oyuncaklardan evin bir kaç pozunu, çıngırağın birisini çekmişim. Genelde fotoğraf makinemin pili bitik olduğundan son günlerde yaptığım çoğu şeyin tam fotografı yok..
Read More »