Teşekkürler Birgül

Hayatıma Dair

Uzak kaldım bidraz..
İş değişikliği oldu
Evi bir bulsam, yakın zamanda ev değişikliğide olucak..
Geçtiğimiz günlerde Bahar Yorgun arkadaşımızın organize ettiği hediyeleşme etkinliğinde bana hediye Gönderen Arkadaşımız Birgül Koçak arkadaşıma sevgisini katarak işleyip gönderdiği pano için çok teşekkürlerimi iletiyor, sevgilerimi gönderiyorum.
Hediye paketinin üzerindeki bilgiler çok silik olduğundan ismini bile okuyamadım. Ptt nin online kargo takibinden adını öğrendim. Ertesi gün bana içten yazdığın sevgi dolu mektubun ulaştı. Telefon numaran mektupta yazılı değildi. Bloggera pek giremediğimden telefonla teşekkür etmek istemiştim.
Numaranı Bahar Yorgun diye Bahar Hanoğludan istedim. Sadece şaşırmakla ve şaşırtmakla kaldım. Bu postu yazmak farz oldu..
Tekrar teşekkür ediyorum en kısa zamanda fındık kurdunu ve blogunu ziyaret edeceğim.
Read More »

5 Vakte Kadar Dikicem

Kestim, Biçtim, Diktim mi?

Kestim, biçtim 5 vakte kadar dikicem.Can sıkıntısından ne yapayım dedim.Yeğenlere bezden çantalar yapayım çeşit çeşit kullanıp atsınlar dedim.Çanta olabilecek kumaşları ayırdım


Önce pembeliden başladım dışını bir yapayım astarını sonra hallederim diye düşündüm


Arkadaş geldi sen kes ben dikeyim dedi. Çizgiliden başladık Tabi muhabbet çay falan derken dikiş kaldı. Ertesi gün çizgilinin astarını ve fermuarını diktim önüne bir çapa yada can simidi gibi bir simge aplike etmeyi düşündüm bizim evdeki tuhafiyede yokmuş. kulplarını taktım beğenmedim duruşunu.
Aplikeyi aldığımda, kulplarının şeklini de değiştireceğim. gerekirse fermuarını da sökeceğim.






Sonra yeşil keten kumaştan kestim bir tane yuvarlak birşey. İçine yarım kısmına kadar da kabarık olsun diye sünger koydum.




Buda böle janjanlı bir tafta kumaş parçası. Bakalım nasıl bir çanta çıkacak.


Geri kalanlarıda beş vakte kadar tamamlayacağım
Read More »