Kazlar

Kaz Ailesi, Dikim Aşamaları

Goose Family

Burada görmüştüm. Patronların çıktısını aldım. Görüntü büyümeden dolayı çok kötüydü. İspirtolu kalemle buzlu görüntünün üstünden geçtim. A3'e büyüttürdüm. A3'ün yarısını yine A3'e..Patronla oyuncak dikmek o kadar kolaymış ki.. Yapınca anladım.


I saw it here. I got the patterns out. The picture was too bad because it was big. I went over the frosted look with the pencil. I enlarged it to A3. Half of A3 goes to A3 again. It was so easy to sew a toy with patterns.

Anne kaz.. Önce yavru kazın birini yaptım . Gövdedeki uzun parçadan başlamıştım dikmeye.. Anne kaz da daha pratikleştim. önce gaga kısmını sonra ara parçayı sonrada gagadan tüm gövdeyi diktim 2 sant,mlik bir açıklık bıraktım. Oradan çevirdim. Annesini bekliyor.

Mother goose. I made a gosling. I started with the long piece in the body. I first cut the beak, then the intermediate piece , I stitch the whole body first after the beak  I turned it over there. Her mother is waiting.

.

Acele olduğu için anne kazın orijinal şapkasını yapamadım. En kısa zamanda yapıp götürücem
I could not make the original hat for the mother goose, because it was in a hurry. I will do it as soon as possible ..

5 comments:

sesiber said...

Çok şeker olmuşlar. Alıntı sandım. Ellerine sağlık. Beni dikmekten çok kalıp çıkarmak ve kesmek kızmı yoruyor, çok üşeniyorum kalıpla çalışmaya.
Sevgiler

Unknown said...

canım ne kadarda güzel olmuşlar emeklerine sağlıkyaprağa benzeyen ince uzun kalıbı alt kısmı içinmi yanları ve kanatları anladım da düz durması için sanırım alt kısmı için o kalıp harikasın sen ya nerelerdesin uzun zamandır

Unknown said...

Teşekkür ederim kızlar.
Kalıp çıkarmak zor burda gibi yerlerden ama direk a4 e bilgisayardan çıktı alıp fotokopicide büyüttürünce bana dikmek pek kolay geldi sesiber..

Sevim uzun kısım alt işçin hazır kalıp kullandım.. Ben nerelerdeyim işyerimi kapattım işe girdim derken hayatım ve düzenim değişti..
Şimdi buralardayım.

Unknown said...

işlerin düzene girmiştir inş işyeri kapatıp başka yerde iş bulman baya karışıktır heralde işin içinde olmadığımdan sadece kolaylıklar dilemek kalıyor bana canım öpüyorum seni sevgilerimle

Unknown said...

teşekkür ederim canım